Kickstart

Het behalen van je diploma is een prachtige bekroning na jarenlang studeren. Wanneer je eenmaal het diploma in ontvangst hebt mogen nemen, is de volgende stap vaak het zoeken naar een fulltimebaan. Ondanks de gedrevenheid en motivatie ervaren veel jongeren problemen met het vinden van een baan na het afstuderen. Jongeren zoeken naar de functie en organisatie die aansluit bij hun wensen en behoeften. Een traineeship bij de Veneficus Talent Academy kan dan een kickstart zijn voor je carrière.

Veneficus Talent Academy Traineeship

Anders dan in de meeste startersfuncties staat een data traineeship in het teken van trainingen om jezelf op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak verder te ontwikkelen. Je doet dus niet alleen werkervaring op, maar je blijft er ook bij leren en krijgt er ook nog eens voor betaald. Traineeships geven je nieuwe inzichten in wat je nou echt leuk vindt om te doen. Tijdens de trainingen komen niet alleen jouw kwaliteiten naar voren, ook ontdek je wat je minder leuk vindt en wat je verbeterpunten zijn.

Netwerken

Je bouwt tijdens een traineeship in korte tijd een groot en breed netwerk op. Doordat je start met meerdere trainees leg je meteen de basis. Daarnaast krijg je trainingen van professionals uit het werkveld en kom je op verschillende afdelingen binnen een organisatie, waardoor je dagelijks nieuwe contacten ontmoet. Deze contacten kunnen in een latere fase van je carrière altijd weer van pas komen.

Persoonlijke begeleiding

Als trainee krijg je persoonlijke begeleiding van onze personal coach. Deze begeleider helpt jou om het beste uit jezelf te halen en daarmee ook het meeste uit de traineeship. Aan deze persoon kun je niet alleen al jouw vragen stellen over de organisatie, een coach is er ook om je te ondersteunen op verschillende gebieden. Denk hierbij aan zelfontwikkeling en persoonlijke groei, wat bijdraagt aan jouw ontwikkeling tot volwaardig professional.

Ook aansluiten bij de Veneficus Talent Academy?

De vele voordelen van een Data Traineeship zijn ons bij Veneficus niet onopgemerkt gebleven. Vanaf 1 april start daarom weer een nieuwe groep trainees. Als trainee start jij bij ons met een eenjarig traineeship waarbij wij jou als young professionals opleiden tot data-professional!  Tijdens dit programma leer jij alles over de data lifecycle en duiken we samen de technische diepte in. Door het volgen van diverse trainingen gegeven door trainers uit het werkveld, stomen wij onze trainees klaar op het gebied van hard- en softskills.

Ben jij op zoek naar een kickstart voor jouw carrière? Of heb je behoefte aan enthousiaste en technisch onderlegde professionals in jouw team? Neem dan contact op met onze collega Angelique (06-55345099).