Veneficus Factual Decision Making.

Neem jij tactische beslissingen nog steeds op basis van ervaring, onderbuikgevoel en onjuiste gegevens? Grote kans dat je het gevoel hebt niet ‘in control’ te zijn en flink wat stress ervaart. Big data, statistische modellen en algoritmen bieden ongekende mogelijkheden, dus waarom zou je ze niet benutten? Met de juiste mate van menselijke controle zorg je ervoor dat modellen en algoritmen geen verkeerde wending nemen en jouw beslissingen optimaal zijn. Het is onze missie om alle tactische beslissingen te verbeteren met Factual Decision Making.

Veneficus

Consultancy

Maak je nog suboptimale beslissingen gebaseerd op onderbuikgevoel? Veneficus geeft data een plek in jouw organisatie. We leveren managed services, consultancy, implementatie en ondersteuning bij de uitvoering.

Veneficus

Actuarieel testen

In control zijn is cruciaal bij actuariële rekenboxen. Zowel bij de modellen, datakwaliteit als de keten. Wij leveren de applicaties, (AI) modellen, templates en kennis om het testproces efficiënt, volledig en controleerbaar te laten verlopen.

Veneficus

Professionals

Ben je met jouw organisatie op zoek naar hands-on ondersteuning? Onze professionals brengen de juiste kennis bij je aan boord op het gebied van development, data science, machine learning, data processen, applicaties bouwen en change management.

Veneficus

Wat zijn tactische beslissingen?

Wat wordt de indeling van mijn bouwkavel? Wat gaat product x kosten en waar bied ik het aan? Allemaal voorbeelden van tactische beslissingen, die over de kern van je bedrijf gaan.

Met een tactische beslissing balanceer je de verschillende belangen – zoals voorraad, omzet, marge en bedrijfsrisico – die nodig zijn om je organisatie te laten floreren en groeien. Deze beslissingen maak je dag in dag uit en de belangen zijn groot: des te meer reden dus om ze te baseren op goede data en analyses.

0
Jaar ervaring
0
Projecten
Jumbo logo
Unilever - Logo