Over ons

Wie we zijn en waar we voor staan

Wij verbinden data en mensen, waarbij we ons richten op langdurige ontwikkeling en groei, door competenties en inclusiviteit te plaatsen in het hart van elke data-uitdaging.

The Creators Hub Jordi Sloots 01616 scaled

Over ons

Ons verhaal

Bij Veneficus kijken we uit over een datalandschap dat met de dag groeit. We zien organisaties investeren in data om hun bedrijfsvoering te verrijken en optimaliseren. We zien ze zoeken naar de juiste mensen. Naar de beste data-professionals. Naar jou. Maar hoe vind jij binnen die groeiende vraag een opdrachtgever die echt bij je past?

Bij jouw vaardigheden en expertise als data-professional? Bij jouw persoonlijke ambities en groei? Bij jou, als mens? Je weg vinden in dit landschap lijkt misschien uitdagend en tijdrovend. Maar de sleutel tot succes is even logisch als eenvoudig:

Begin bij de basis. Begin bij Veneficus.
Waar je je thuis voelt.

Een plek waar je nieuwe stappen maakt en uitdagende opdrachten aangaat. Waar je meer uit jezelf en je carrière haalt, met een totaalpakket aan persoonlijke begeleiding, training en opleiding. Waar je ondersteund wordt door goed getrainde collega’s en gelijkgestemden die de weg kennen in het werkveld.

Bij Veneficus geloven we in connecties op basis van vaardigheden én persoonlijkheid. Want alleen als het op beide vlakken klikt, is er een stevige basis voor succes.

Samen bieden we opdrachtgevers de expertise en schaal om de potentie van hun data organisatie ten volste te benutten. En zo maken we van datamogelijkheden dagelijkse realiteit. Aan het einde van de dag is er maar één ding dat telt: dat data-professionals en organisaties altijd kunnen vertrouwen en terugvallen op de basis. Op ons.

The Creators Hub Jordi Sloots 01588 scaled

Over ons

Onze mensen

Vacatures

Wil je hier ook tussenstaan?

Bekijk onze vacatures.