Project Description

“Ik heb voor het data traineeship bij de Veneficus Talent Academy gekozen omdat ik het de perfecte eerste stap vond om mijn carrière in de wereld van de data te beginnen. Ik ben altijd goed met cijfers geweest en ik vond de kwantitatieve vakken tijdens mijn Master aan de TU Delft erg boeiend. Het traineeship was dan ook precies wat ik had verwacht en alle ins en outs op het gebied van data worden in een hoog tempo behandeld. Naast het uitvoeren van een eindopdracht met het team van trainees krijg je tijdens het traineeship ook trainingen van diverse trainers met elk hun eigen expertise.

Als data trainee viel het mij meteen op dat er veel aandacht besteed wordt aan ontspanning tijdens en na het werk. Zo wordt er elke week op vrijdag een quiz georganiseerd en kun je in de pauze ook een potje tafelvoetballen en darten. 

Het hoogtepunt van deze intensieve opleidingsperiode vond ik het weekendje weg naar België. Tijdens dit weekend hebben wij gefocust op het verbeteren van onze softskills, maar was er ook de mogelijkheid om een boswandeling te maken en een uitgebreid diner.”