Veneficus Talent Academy

Data Traineeship: een magische start. van je carrière.

Onze Talent Academy is ingericht om jou een magische start te geven van jouw carrière. Hoe doen we dat? Door 6 weken samen aan de slag te gaan met jouw hard- en soft skills creëren we samen dé start van jouw carrière. Het traject is intensief en daagt jou uit om iedere dag een extra stap te zetten! Na 6 weken ben jij klaar om aan de slag te gaan bij één van onze klanten, waarbij jij al je kennis direct in de praktijk mag brengen.

Veneficus

Jouw voordelen:

Solliciteren naar een data traineeship bij Veneficus.

Ben jij klaar voor ons traineeship? Daar komen wij achter tijdens ons sollicitatieproces. Je doorloopt verschillende rondes waardoor wij samen kunnen bepalen of wij een match zijn.

Veneficus Traineeship
Veneficus 008

Data Traineeship

Zo word je opgeleid:

Gefeliciteerd, je gaat starten bij ons als trainee! Voordat je het weet, ben jij omgetoverd tot data-specialist. Hoe ziet jouw pad tot dataspecialist eruit?

De eerste drie weken focussen we ons op de basis van de wereld van data; de data lifecycle. We maken je wegwijs binnen alle facetten van data. Waar bevindt data zich in een organisatie? Uit welke bronnen haal je dit? En wat voor slimme dingen kan je er dan vervolgens allemaal mee? Hoe presenteer je je bevindingen aan de business en welke klantvraag los je eigenlijk op met data?

Van A tot Z doorlopen we gezamenlijk alle stappen en ben je direct praktisch bezig met de besproken onderwerpen. Zo duik je de techniek in en leer je de ins en outs van onder andere Python, SQL en Azure. De opgedane kennis bevestigen we door het behalen van een certificering.

Uiteraard kijken we verder dan de techniek. Ook verschillende trainingen op het gebied van persoonlijke vaardigheden staan op het programma. Die geven jou en ons een goed beeld van wie jij bent. Door een intensieve persoonlijke begeleiding en intervisiesessies halen we samen het beste uit jou. Deze inzichten samen met je technische resultaten helpen ons samen ontdekken welke functie het beste bij jou past!

De eerste drie weken heb je goed afgesloten en je hebt een goed beeld van de mogelijke functies binnen de datawereld. Samen hebben we gekeken welke van de mogelijke rollen het beste bij je past. Elke functie kent een eigen aanvullend trainingsprogramma waardoor je de benodigde verdieping krijgt voordat je dit in de praktijk gaat brengen.

Zodra je aan de slag bent, staan onze Learning Consultant en Personal Coach altijd aan de zijlijn om je de juiste begeleiding en ondersteuning te bieden. Je komt regelmatig met je mede trainees samen voor intervisiesessies en trainingen.

Dit vertellen onze trainees:

 • Theresa

  "De Veneficus-omgeving is vertrouwd en sfeervol, echt een prettige omgeving om jezelf verder te mogen ontwikkelen!"

 • Rebecca

  "Wat me het meest bevalt aan Veneficus is dat persoonlijke groei centraal staat zowel op technische vlakken als communicatief en zelfkennis."

 • Jeroen

  "Het mooiste moment van de opleidingsperiode was toen ik mijn aanbieding voor een baan kreeg en zag dat alles wat ik heb geleerd nut heeft gehad."

 • Sonny

  "Veneficus is een heerlijk bedrijf met een goede combinatie van een relatief informele sfeer maar straalt hierbij tegelijkertijd complete vakkundigheid uit."

VF Academy

Solliciteren

Wil jij starten met het Data Traineeship bij Veneficus?

Wil jij ook de wondere wereld van data binnenstappen? Pak dan je kans!

We werkten al samen met:
Jumbo logo
Nationale Nederlanden
Belastingdienst
Rabobank
Plus