TDM Veneficus 2

Actuarieel testen

Voeg een vleugje AI toe aan je testproces.

In control zijn is cruciaal bij actuariële rekenboxen. Wij maken gebruik van AI voor kwaliteit, volledigheid en minder financieel risico. Denk bijvoorbeeld aan het testen van een dynamic pricing proces of het accorderen van een nieuw administratiesysteem. In dit proces moeten vele tactische beslissingen worden genomen voordat de rekenmodules en systemen in productie kunnen.

Er is data in overvloed.

De verzekeringsmarkt verandert al jaren en marktontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Klanten verwachten persoonlijke pricing, nieuwe en innovatieve producten, gericht advies, goede pensioenen en meer comfort. Wil je niet worden ingehaald door startups, dan zul je je modellen en processen aan moeten passen. Iets wat alleen lukt door het verhogen van je efficiëntie, met gestandaardiseerde processen, ondersteund met data en analyses.

0
Jaar ervaring
0
Projecten
0
Analyse flows

Hoe blijf jij voorop lopen op je concurrentie?

Als verzekeraar moet je modellen en processen aanpassen om hieraan te kunnen voldoen en niet ingehaald te worden door nieuwe insurtech startups. De toenemende concurrentie in de markt maakt kostenverlaging een noodzaak. Dit krijg je alleen voor elkaar als je de efficiëntie verhoogt, met gestandardiseerde processen, ondersteunt met data en analyses.

Veneficus verzekeringen
Verzekeringen visual 3
Datlinq logo

Een vleugje magie.

“Veneficus voegt een vleugje magic toe aan onze dataoplossingen. Samen met Veneficus ontwikkelen we inzicht in het verkooppotentieel van een foodservice locatie voor een merk, product of categorie. Een echte partner die meer waarde toevoegt aan onze business en het verschil maakt door ‘net dat beetje meer te doen’ in creativiteit en betrokkenheid.”

Marco van den Ouden
Veneficus verzekeringen
Detailresult Group Logo

Perfect inspelen op de klantbehoefte.

“Dankzij de analyses van Veneficus begrijpen we de klantbehoefte beter en daar spelen we op in, bijvoorbeeld door het aanpassen van ons assortiment.”

Bart Oprel

Ontvang een gratis tactisch aanvalsplan.

Wij zijn ervan overtuigd dat in 2030 alle relevante tactische beslissingen in onze markten met behulp van gerobotiseerde of volautomatische tools worden genomen. Uiteraard is Veneficus dé partner om ervoor te zorgen dat je voorop loopt en de boot niet mist. Benieuwd waar jouw kansen liggen? Vraag een gratis tactisch aanvalsplan aan.