Veneficus Real Estate
Contact
Veneficus Real Estate
Home/Sectoren/Veneficus Real Estate

Veneficus Real Estate

Wij helpen vastgoed professionals om datagedreven tactische beslissingen te nemen.

Met data haal jij maximaal rendement uit jouw vastgoed investeringen en speel je in op de marktwensen van morgen.

Vastgoed - Veneficus
Veneficus Real Estate2022-07-05T17:47:34+00:00
Veneficus

Consultancy

Maak je nog suboptimale beslissingen gebaseerd op onderbuikgevoel? Veneficus geeft data een plek in jouw organisatie. We leveren managed services, consultancy, implementatie en ondersteuning bij de uitvoering.

Lees meer
Veneficus

Houzr

Houzr is een applicatie die ontwikkelaars van residentieel vastgoed gebruiken om de optimale balans te vinden tussen rendement, risico en marktfit.

Lees meer
Veneficus

Quality boost van
je eigen data science

Jouw organisatie heeft de ambitie om steeds meer beslissingen op basis van vastgoed data te nemen, maar je team van data analisten kan een sparringspartner en analyse ervaring gebruiken? Wij hebben een team van ervaren vastgoeddata specialisten om je op de juiste route te krijgen.

Datascience vastgoed

De magie van data

Eén ding is zeker: ook in het vastgoed blijft niets hetzelfde.

De markt is voortdurend in beweging en acquisitie van nieuwe posities is lastig. Woonwensen veranderen sneller dan ooit en de bevolking in steden blijft groeien. Hoe je dit bij houdt? Met datagedreven werken.

Hoeveel potentie heeft jouw portefeuille?

Laat data het werk voor je doen.

Klantcase NSI

Onze missie

Data analyse moet standaard worden in het vastgoed.

Wij zijn dol op data en we willen de rest van de wereld met onze liefde besmetten. Daarom helpen we tactische beslissingen in het vastgoed te ondersteunen met data en analyses, zodat jij je investering een stuk veiliger stelt. Onze droom? Dat elke tactische beslissing in de vastgoedwereld wordt genomen op basis van data.

Realiseer de perfecte woningen met HOUZR.

Houzr is een applicatie die ontwikkelaars van residentieel vastgoed in de vroege stadia van hun proces gebruiken. Dit levert de volgende meerwaarde op:

Lees meer over HOUZR
0
Jaar ervaring
0
Projecten
0
Analyse flows
We werken al samen met onder andere:
NSI
annexum-logo
timpaan
Herkon
Novaform Logo
Hendriks vastgoed
Pararius
Van de Ven

Wij hebben de expertise waar je op kunt bouwen.

Programmering

Met hulp van scenario-tooling stellen we de optimale programmering vast. En door in een vroeg stadium ook stakeholders mee te nemen, wordt het totale projectresultaat flink verhoogd.

Inzicht in doelgroepen

We zorgen dat jouw plannen matchen met toekomstige woonwensen van je doelgroep(en) én nemen de betalingsbereidheid mee om de businesscase te onderbouwen.

Minder extern marktonderzoek

Als je slim gebruik maakt van data heb je in de toekomst nog maar een fractie van de kosten van marktonderzoek. En de efficiëntie van ontwikkelaars wordt ook nog eens een stuk hoger.

Blauwhoed
tactical decision making framework
Datlinq logo

Een vleugje magie.

“We willen geen partij die ons enkel een product levert, maar een partij die mijn collega’s trainingen geeft en meeneemt in het hele verhaal. Dan krijg je een product dat wij goed begrijpen, op een manier die in de systemen staat zoals wij dat willen én mijn collega’s doen gigantisch veel kennis op in het proces. Ik denk dat die kennis misschien wel meer waard is dan het model. Veneficus is echt een partner.”

Dirk-Jan Lucas

NSI

Vastgoed - Veneficus
annexum-logo

Argumenten onderbouwen met data.

“Met het normhuurprijs model komen we beter beslagen ten ijs. We kunnen intern onderbouwen hoe ons voorstel voor een huurprijs tot stand is gekomen. Bij eht aankopen van een nieuwe locatie kunnen we eveneens bepalen hoe hoog de waarde mag zijn. In gesprekken met bestaande huurders heeft het model ook toegevoegde waarde, we kunnen de nieuwe huurprijs bepalen en ook onderbouwen aan onze huurders.”

Sebastiaan Andringa

Assetmanager retail – Annexum

Onze laatste blogs

Ontvang een gratis tactisch aanvalsplan.

Wij zijn ervan overtuigd dat in 2030 alle relevante tactische beslissingen in onze markten met behulp van gerobotiseerde of volautomatische tools worden genomen. Uiteraard is Veneficus dé partner om ervoor te zorgen dat je voorop loopt en de boot niet mist. Benieuwd waar jouw kansen liggen? Vraag een gratis tactisch aanvalsplan aan.