Betere beslissingen voor ZBO’s.

Sinds 2017 helpen wij zelfstandige bestuursorganen met het nemen van betere tactische beslissingen. Onze tools adviseren wekelijks bij de allocatie van medewerkers, assets en budgetten. Dit bespaart niet alleen kosten in de dagelijkse operatie, ook vervelende effecten voor de samenleving op de middellange termijn worden voorkomen.

Met onze modellen zien gebruikers trends vroegtijdig aankomen en hoef je niet meer halsoverkop in te spelen op de actualiteit. Je rekent af met alle stress en additionele ingrepen, beter voor de samenleving én overheidsportemonnee.

publieke sector

Hoe wij werken

Projectbasis of gewoon all the way?

Wij kunnen beslissers in de publieke sector op verschillende manieren helpen. Of het nu op basis is van projecten die je aan ons uitbesteedt of door het inhuren van een Veneficus professional: wij zorgen ervoor dat je tactische beslissingen optimaal zijn. Natuurlijk denken we graag met je mee en helpen we je een beter idee te krijgen bij de mogelijkheden.

0
Jaar ervaring
0
Projecten
0
Analyse flows
Verzekeringen visual 3
Datlinq logo

Een vleugje magie.

“Veneficus voegt een vleugje magic toe aan onze dataoplossingen. Samen met Veneficus ontwikkelen we inzicht in het verkooppotentieel van een foodservice locatie voor een merk, product of categorie. Een echte partner die meer waarde toevoegt aan onze business en het verschil maakt door ‘net dat beetje meer te doen’ in creativiteit en betrokkenheid.”

Marco van den Ouden
Veneficus verzekeringen
Detailresult Group Logo

Perfect inspelen op de klantbehoefte.

“Dankzij de analyses van Veneficus begrijpen we de klantbehoefte beter en daar spelen we op in, bijvoorbeeld door het aanpassen van ons assortiment.”

Bart Oprel

Ontvang een gratis tactisch aanvalsplan.

Wij zijn ervan overtuigd dat in 2030 alle relevante tactische beslissingen in onze markten met behulp van gerobotiseerde of volautomatische tools worden genomen. Uiteraard is Veneficus dé partner om ervoor te zorgen dat je voorop loopt en de boot niet mist. Benieuwd waar jouw kansen liggen? Vraag een gratis tactisch aanvalsplan aan.