Retail

Wat is de impact van een prijsverandering?

Als retailer ben je elke dag bezig met prijzen en promoties. Wat is de impact van een prijsverandering? Welke promotie is het meest effectief? Promoties volgen elkaar steeds sneller op en prijsveranderingen zijn van alledag, dus is het steeds lastiger om te achterhalen welk effect toe te schrijven is aan welke actie. Onze datamodellen geven je aanbevelingen over de optimale prijs én promotie.

Verzekeringen & pensioenen

Ben je in control over je data, rekenmodules en systemen?

Voor verzekeraars en pensioenverstrekkers is het van groot belang om te weten welke risico’s bij welke type klant horen. Met clustering op kenmerken van de bestaande klanten onderscheiden we verschillende klantgroepen en onze gedegen analyse bepalen voor elke klantgroep het bijbehorende risicoprofiel. Op basis daarvan geven we adviezen om gerichte marketingacties uit te zetten.

Verzekeringen & pensioenen

Sneller actuarieel testen.

In control zijn is cruciaal bij actuariële rekenboxen. Zowel bij de modellen, datakwaliteit als de keten. Wij leveren de applicaties, (AI) modellen, templates en kennis om het testproces efficiënt, volledig en controleerbaar te laten verlopen.

Hoe ver ben jij met Factual Decision Making?

Wij ontwikkelden een tactical decision making scoremodel. Aan de hand hiervan weet je waar je staat, waar je heen wilt en hoe je verder kan komen.

Onze diensten.

Veneficus

Consultancy

Maak je nog suboptimale beslissingen gebaseerd op onderbuikgevoel? Wij geven data een plek in jouw organisatie.

Veneficus

Professionals

Ben je met jouw organisatie op zoek naar hands-on ondersteuning? Onze professionals  brengen de juiste kennis bij je aan boord.

Veneficus

Actuarieel testen

Wij leveren de applicaties, (AI) modellen, templates en kennis om het testproces efficiënt, volledig en controleerbaar te laten verlopen.