Data

De liefde zit diep.

Voor onze data engineers is geen datavraag te gek. Ze krijgen energie van het ontsluiten, koppelen, opslaan en transformeren van data. Voordat ze hier aan beginnen, is het belangrijk om een goede architectuur en procesflow vorm te geven, waar we graag bij ondersteunen. Wij houden van alle soorten data: of het nou big data is of wat smallere data.

TDM Veneficus 2
Werkwijze Veneficus

Modellen

Wij hebben een passie voor modellen.

Onze data scientists houden van modellen! Maar: ze zijn wel pragmatisch en zullen beoordelen op welk niveau gemodelleerd moet worden: van slimme beslisregels tot aan de meest geavanceerde AI- en machine learning modellen.

Slim & snel

Optimaliseer je algoritmen.

Een optimale beslissing is in veel gevallen belangrijk. Een deel van onze data scientists is gespecialiseerd in optimalisaties. Met een paar beslisparameters is het al snel mogelijk om duizenden – zo niet miljoenen – mogelijke oplossingen te generen. Maar welke is het beste? Onze data scientists ontwikkelen slimme en snelle modellen.

Veneficus professionals
Venerficus professionals

Tooling

Wij spreken iedere taal.

Zowel de frontend als de backend van de applicaties om beslissingen te ondersteunen moeten worden ingeregeld en gemonitord. Onze developers helpen daar graag bij! Wij hebben ervaring in tal van systemen en talen en horen graag waar je behoefte aan hebt. Daarbij kunnen wij natuurlijk advies op dit vlak uitbrengen.

Organisatie

Til je organisatie naar een hoger plan.

Het kan zijn dat je organisatie moet gaan veranderen en anders moet gaan werken. Dit kan een uitgebreid proces zijn welke stap voor stap genomen moet worden. Wij kunnen mensen leveren die bij jullie meedraaien in de organisatie om de verbeteringen te realiseren.

Werkwijze Venficus

“Wij maken data en modellen toepasbaar voor iedereen. Omdat we dit online doen, is het overal toegankelijk. Dat is de kracht.”

Tactical Decision Making Framework

Hoe optimaal zijn jouw tactische beslissingen?

Veneficus infographic zonder zes elementen
Veneficus - professionals - 5

Jouw carrière

Wil jij deel uitmaken van het Veneficus team?

Ben jij ook helemaal verslaafd aan data? Pak dan je kans!

Ontvang een gratis tactisch aanvalsplan.

Wij zijn ervan overtuigd dat in 2030 alle relevante tactische beslissingen in onze markten met behulp van gerobotiseerde of volautomatische tools worden genomen. Uiteraard is Veneficus dé partner om ervoor te zorgen dat je voorop loopt en de boot niet mist. Benieuwd waar jouw kansen liggen? Vraag een gratis tactisch aanvalsplan aan.