Consultancy

Start jouw groeipad.

Bij Veneficus Consultancy werk je op projectbasis. In ons professionele team waar teamspirit voorop staat krijg je de kans om je in zowel de diepte als breedte te ontwikkelen. Veneficus heeft groeipaden voor junior, medior & senior professionals en uiteraard bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ben jij klaar om de beste in jouw expertise te worden?

Professionals

Ultieme vrijheid en toch de zekerheid van een vaste baan.

Gedetacheerd werken bij verschillende klanten, van kortere tot langere projecten. Je krijgt een hoge variabele beloning op basis van declarabele uren en dat doet niet onder voor als ZZP werken. Dit is een unieke middenweg tussen in dienst en freelance, de voordelen van beide werelden! 

  • Zekerheid 
  • Sociale verzekeringen 
  • Acquisitie wordt voor je gedaan 
  • Je hebt collega’s! 
  • Je wordt ondersteund in je ontwikkeling

Het aanbrengen van nieuwe projecten en nieuwe collega’s wordt extra beloond, dus je kunt lekker ondernemend zijn. Heb je ideeën voor een zogenaamde “point solution”? Wij houden van ondernemerschap en bieden de kansen om hier ook gezamenlijk in op te trekken. 

“Wij maken data en modellen toepasbaar voor iedereen. Omdat we dit online doen, is het overal toegankelijk. Dat is de kracht.”

Veneficus

Wij hebben een passie om samen beslissingen te verbeteren.

Onze missie

En er is niets dat we leuker vinden dan anderen er ook van laten houden. Mensen werken binnen Veneficus in verschillende rollen, met verschillende achtergronden, maar als team zorgen we ervoor dat we trots zijn op wat we leveren. We zijn leergierig, proberen altijd nieuwe dingen uit, maar durven ook fouten te maken. Het gaat echter niet alleen om algoritmes, tools en adviezen.

Teamspirit

Hier hechten wij waarde aan.

Wij geloven dat een goede sfeer en een hecht team ook bijdragen aan gelukkige klanten. Onze werkweek eindigt als je wilt met een drankje aan onze eigen bar, eventueel gecombineerd met een barbecue op ons dakterras. Het kraken van onze hersenen op complexe uitdagingen wisselen we graag af met een spelletje tafelvoetbal. Maar laten we eerlijk zijn… we hebben wel modellen ontwikkeld om de tafelvoetbal ranking te bepalen ;) Wil je meedoen? Kom bij ons werken! 

Veneficus
Veneficus

Vrijheid

Hoe wij werken.

Transparantie, gedrevenheid en een innovatieve mindset staan bij ons voorop. Ben je oplossingsgericht en niet bereid om snel op te geven? Dan ben je op de juiste plek. Het Veneficus team is ambitieus en enthousiast, met de sfeer die past bij een klein bedrijf. Niet bang om initiatief te nemen? Creëer je eigen kansen en ontwikkel snel, je krijgt snel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je bent net zo waardevol voor ons als je meest ervaren collega.

Onze kernwaarden.

Wij vinden onze kernwaarden erg belangrijk voor onze klanten, onze omgeving en onszelf. Aan deze kernwaarden mag je ons dus ook houden.

improve
Continuous improvement
together
Together
care
Care
Enjoy!
quality
Quality

Groei

Blijf verbeteren.

Maar stilstaan is achteruitgang, dus je wordt aangemoedigd om elke dag te verbeteren. Iedereen heeft binnen Veneficus zijn eigen expertise, binnen een rol, sector of oplossing. Door marktexperts, analytische genieën en code krakers samen te brengen in projecten, voegen we waarde toe bij onze klanten. Of je nu klaar bent voor een specialisatie of op zoek bent naar een plek om jezelf in de breedte te ontwikkelen, je zult perfect in ons team passen!

Veneficus - professionals
0
Collega's

Gemiddelde leeftijd:

0
Jaar
0
Nationaliteiten
63% man
37% vrouw
Veneficus 008

Jouw carrière

Wil jij deel uitmaken van het Veneficus team?

Ben jij ook helemaal verslaafd aan data? Pak dan je kans!

Onze collega’s werkten al voor:

Jumbo logo
Unilever - Logo
Allianz-Logo
Coca Cola-Logo
Kruidvat
Youfone
Nationale Nederlanden