Tactische beslissingen worden meestal genomen op basis van ervaring, onderbuikgevoel of onjuiste gegevens. Voeg daar een flinke dosis tijdsdruk aan toe en je kunt al raden hoe optimaal deze beslissingen zijn. Ook zien we dat beslissingen te vaak worden genomen op de automatische piloot, wat zorgt voor een gevoel van gebrek aan controle. Maak je wel de juiste beslissing?

Beslissingen die nu al op basis van (big) data worden genomen, worden helaas vaak gemaakt op basis van modellen die op expertise zijn gebaseerd en vaak gewoon verkeerd zijn.

In statistische modellen zit een enorme kracht, maar zonder enige mate van menselijke controle is de kans groot dat ze massaal een andere wending nemen. Daarom moeten we vooruit bewegen om tactische besluitvorming door mens-met-machine mogelijk te maken, te optimaliseren en de toekomst efficiënter en effectiever te maken. De mens moet daarbij altijd het middelpunt blijven.

Visie

Onze visie.

De afgelopen decennia is het overgrote deel van de operationele processen gerobotiseerd en geautomatiseerd. Dit zorgt voor een grotere efficiëntie, lagere kosten en hogere productiviteit. Wist je dat er veel meer is om te automatiseren? Beslissingen bijvoorbeeld. Wij geloven dat standaardisatie en optimalisatie van groot belang om elke dag de beste tactische beslissingen te nemen. Dit zorgt ervoor dat je winstgevender bent, een sterkere concurrentiepositie verkrijgt, risico’s worden gereduceerd en het helpt de krimpende beroepsbevolking het hoofd te kunnen bieden.

Missie

Onze missie.

Wij willen alle frequente, tactische beslissingen verbeteren. Niet alleen voor een hoger rendement en minder risico, maar ook om ervoor te zorgen dat iedereen in control is. Wij willen dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen en het is hartstikke zonde van je tijd om continu bezig te zijn met het regelen van beslissingen. En wat dacht je van alle stress die dat oplevert? Onze data, modellen en applicaties helpen je het beste uit jezelf te halen en zorgen ervoor dat je met een gerust hart in slaap valt. Je hebt de touwtjes in handen, maakt de best mogelijke beslissingen en haalt het maximale uit je processen. Sweet dreams!

Ontvang een gratis tactisch aanvalsplan.

Wij zijn ervan overtuigd dat in 2030 alle relevante tactische beslissingen in onze markten met behulp van gerobotiseerde of volautomatische tools worden genomen. Uiteraard is Veneficus dé partner om ervoor te zorgen dat je voorop loopt en de boot niet mist. Benieuwd waar jouw kansen liggen? Vraag een gratis tactisch aanvalsplan aan.