Simon Barendse

Simon Barendse

Functie: Werkstudent

Naast mijn studie Technische Informatica aan de TU Delft werk ik parttime als developer bij Veneficus. Ik krijg hier de ruimte om mijn uren flexibel in te delen, zodat deze twee perfect te combineren zijn. De kennis die ik op doe bij mijn studie, kan ik bij Veneficus in de praktijk brengen.

Ook bij Veneficus besteden we aandacht aan het vergaren en onderling delen van onze kennis. Dit doen we bijvoorbeeld tijdens de maandelijkse kennissessies en de wekelijkse end-of-the-week-quiz. Tijdens de kennissessie eten we samen en gaan we dieper in op een bepaald onderwerp. Bij de end-of-the-week-quiz komt het reilen en zeilen van de week aan bod.

Tijdens mijn werk houd ik me vooral bezig met het uitbreiden van de functionaliteiten van onze shotgun-tool. Deze set aan tools maakt het mogelijk om data te verzamelen, prepareren, beheren en visualiseren in een samenhangend geheel. Dit doe ik samen met mijn collega developers. Om de kwaliteit van het product te bewaken, testen we elkaars werk. Ik hoop de komende jaren op deze wijze nog vele features te kunnen ontwikkelen met het team!

Terug