Robbert Bos

Robbert Bos

Functie: Partner

Als één van de oprichters van Veneficus ben ik voornamelijk bezig om een mooie onderneming te bouwen, waarbij wij bedrijven helpen met al hun kwantitatieve uitdagingen.

Binnen Veneficus werken veel econometristen en daar ben ik er gelukkig één van. Tijdens mijn studie heb ik gekozen voor de financiële bachelor, maar voor verbreding binnen het vakgebied koos ik daarna voor de marketing master. Ook heb ik altijd al veel interesse gehad in IT. In mijn werk komt deze cocktail van interesses dagelijks terug. Het bouwen van bruggen tussen de verschillende disciplines zoals marketing, finance en IT is voor mij een belangrijke missie. Het verbinden van de diverse kennisgebieden, waardoor deze elkaar gaan versterken, is dan ook iets waar ik graag mee aan de slag ga.

Ik ben betrokken bij veel van onze projecten en elk project heeft daarbij weer zijn eigen uitdagingen en charmes. Het bruggenbouwen en creëren van klantinzicht bij Allianz was een project dat geheel aansloot bij mijn interesses. Bij het uitrollen van ons eerste webproduct CheckJeWGA.nl is voor mij juist weer een nieuwe wereld opengegaan. Diversiteit is wat ik leuk vind aan de projecten van Veneficus. Op het ene moment praten we met retail bedrijven over hun marketing en op het andere moment rekenen we economische scenario's voor de haven door. Aan ons nu de taak om ook hier bruggen te bouwen!

Terug