Mirjam van der Sar

Mirjam van der Sar

Functie: Marketing & Communicatie

Na een inspirerend afstudeeronderzoek bij Veneficus ben ik sinds november 2014 werkzaam als Management Assistent. In deze functie vul ik mijn collega-assistentes aan op het gebied van communicatie, vormgeving en events.

De ontdekking tijdens mijn afstudeeronderzoek was dat ik me thuis voelde in een team vol knappe koppen. Veneficus werkt met passie om voor elke uitdaging een oplossing te vinden. Oplossingen in een visueel inzichtelijk en aantrekkelijke vorm. Die passie deel ik en daarom werk ik graag mee aan de inhoud en vormgeving van onze events en communicatiemiddelen, zowel intern als extern. Zo zorg ik bijvoorbeeld dat onze website up-to-date is en verzorg ik events om kennisdeling te stimuleren. Één van de projecten waar ik me mee bezig houd is de jaarlijkse BETA (Best Econometric Thesis Awards). Een initiatief in samenwerking met studievereniging Faector, van Erasmus Universiteit Rotterdam, om innovatief onderzoek te stimuleren.

Mijn interesses liggen tussen mens en vormgeving. Op welke manier kan ik dingen vormgeven en organiseren waardoor mensen in beweging komen? Ik wil me ontwikkelen in het creëren van effect op de meest efficiënte manier.

Terug