Koert Schuring

Koert Schuring

Functie: HR & Recruitment

Ik ben sinds maart 2017 werkzaam bij Veneficus met als verantwoordelijkheden Recruitment en HR.  Na een geweldige voorgaande periode bij een groep luxe restaurants en veel in de commerciële arbeidsbemiddeling te hebben gewerkt heb ik voor een overstap naar Veneficus gekozen. Het vooruitstrevende karakter, de diversiteit en lerend vermogen maken Veneficus tot een zeer bijzonder bedrijf waar veel passie en energie in zit.

Mijn motto is “Wie handelt vanuit passie heeft geen werk maar een leven”. Dit vind ik volledig terug bij Veneficus. Specialisten die met een enorme passie en drive werken aan oplossingen om de klanten van Veneficus verder te helpen in het realiseren van hun doelstellingen.

De komende jaren hoop ik samen met Veneficus de ingezette groei vorm te kunnen gaan geven, de collega’s te helpen ontwikkelen om persoonlijke en zakelijke ambities waar te maken. Een van mijn eigen persoonlijke doelstelling is om op termijn nog een opleiding te volgen.

In mijn vrije tijd zal je me hoofdzakelijk aantreffen met mijn zoon; zwemmen, turnen oefenen in het park, of lekker ergens genieten van een culinair uitstapje.

Terug