John Burggraaf

John Burggraaf

Functie: Commercial Director

In 2016 kwam ik in contact met Veneficus en was na meer dan 10 jaren in de Intelligence branche uitermate verrast door de creatieve intelligente business oplossingen en de frisse energieke cultuur binnen dit bedrijf. Ik ken echt geen enkel bedrijf dat zo ver is op het gebied van Big Data Analytic solutions in Nederland als Veneficus. Deze vooruitstrevendheid maar ook de pragmatische business aanpak maakte dit bedrijf erg interessant voor me om voor te gaan werken.

Mijn functie is Commercial Director en ik houd me samen met de partners vooral bezig met Business Development in voornamelijk Retail, Etail, Finance en Public en probeer van propositie tot offerte conversie zo hoog mogelijk te krijgen.
De zakelijke passie die hier voor mij achter steekt is vooral ervan te genieten dit bedrijf te zien groeien in aantal mensen, omzet en oplossingen. Persoonlijk geldt dit ook voor mij maar gaat dat verder aangezien ik erg graag succesvolle relaties opbouw met potentiele klanten en ik het erg leuk vind om met hen samen een business case te bouwen.

Mijn passie in het leven is er vooral in de volle breedte van te genieten van alles wat het te bieden heeft samen met mijn vrouw, kinderen, familie, vrienden en kennissen. Ik geniet nog vol van competitie basketbal en bouw als voorzitter mee aan de vereniging en basketbal voor de Drechtsteden. Verder ben ik een fervent wijnliefhebber en geniet veel van muziek en dans.

Mijn opleiding heb ik afgemaakt op de Hogeschool Rotterdam en ben afgestudeerd als ingenieur op Werktuigbouwkunde met als specialisatie Productietechniek. Vanuit de technische wereld na mijn schooltijd met werkgevers als Fokker, Gemeente Rotterdam, Mercedes en Eaton vanuit de ICT-branche, Getronics en CMG in de Intelligence branche gaan werken. Wiskunde, ICT en programmeren, Business Cases, effectiviteit en efficiency; alles leek in deze Intelligence branche samen te komen voor me en voel me daar nu al jaren als een vis in het water.

Het is voor mij een belangrijke doelstelling om, samen met alle collega’s en partners, Veneficus verder op de kaart te zetten en nog mooiere grote business cases te doen voor gerenommeerde partijen. Mede daardoor Veneficus verder te laten ontwikkelen tot een vooraanstaande partij op Big Data Analytics waar de markt niet meer omheen kan.

Terug