Emiel Veersma

Emiel Veersma

Functie: Data Scientist

Als consultant bij Veneficus houd ik mij met name bezig met verschillende projecten binnen de maritieme sector en de retail sector. Ik pak hierbij analytische vraagstukken aan en presenteer de oplossingen die ik gevonden heb aan de klant. De werkzaamheden binnen de maritieme sector sluiten uitstekend aan op mijn master Operations Research, terwijl projecten binnen de retail sector weer meer raakvlak hebben met mijn bachelor Econometrie.

Mijn passie ligt in het voor andere mensen mogelijk maken om te kunnen gaan met complexe vraagstukken. Mijn doel is daarbij om de juiste aanpak te kiezen en producten te ontwikkelen die de klant ook in de toekomst kunnen blijven ondersteunen. Binnen Veneficus krijg ik hiervoor de mogelijkheid, doordat veel producten speciaal voor de klant worden ontworpen en van een hoog niveau moeten zijn.

Net als mijn collega's heb ik een brede interesse. Uiteenlopende projecten in compleet verschillende branches zorgen ervoor dat deze brede interesse een toegevoegde waarde heeft en dat ik constant uitgedaagd blijf.

Ik streef er naar om mij in de toekomst nog verder te ontwikkelen op het gebied van het analyseren van data, programmeren en het presenteren van de gevonden inzichten. Daarnaast hoop ik, in samenwerking met mijn collega's, nog vele interessante opdrachten te mogen uitvoeren voor de klanten van Veneficus.

Terug