Vastgoed menukaart

De vastgoedmarkt is heel divers. Dit maakt dat data science en machine learning toegepast kan worden op meerdere thema’s, met elk hun eigen uitdagingen. In de menukaart hebben we samengevat wat Veneficus voor u kan betekenen, opgesplitst in vier hoofdonderwerpen: prijs, klant, leegstand en gebieden.Data innovatie in vastgoedland

Innovatie staat vaak hoog op de agenda in vastgoedland, maar er wordt niet beseft dan men al een schat in handen heeft in de vorm van data. Veneficus heeft al 10 jaar ervaring in big data, data science en machine learning. In de menukaart is samengevat wat wij voor in de vastgoedsector kunnen betekenen.

Onze ervaring leert dat beslissingen worden genomen op basis van jarenlange ervaring. Data zou een belangrijke rol moeten spelen in huidige en toekomstige bedrijfsprocessen. Doordat dit nu niet gebeurt worden niet de juiste prijzen gevraagd, wordt inefficiënt met tijd omgegaan, wordt niet voldaan aan de vraag, wordt niet geleverd wat de markt wil en zijn klanten ontevreden. Specialistische kennis van data, algoritmes, techniek, bedrijven en de vastgoedmarkt is nodig om dit te veranderen.

Continu voorspellende inzichten en het efficiënt doorrekenen van vele scenario’s wordt de nieuwe standaard. Slimme tools met geautomatiseerde data analyse zijn een belangrijke component om te innoverenen de markt de verslaan. De strategische positie in de markt wordt verbeterd door te focussen op de juiste klant, op het goede moment, tegen de optimale prijs en op de perfecte locatie. Veneficus helpt om fact-based grip te krijgen op groei en resultaat.

Aan de slag

We komen graag in contact met bedrijven die voorloper willen zijn op het gebied van data innovatie, om zo te bouwen aan duurzame bedrijfsprocessen. Real-time beslissingen nemen op basis van machine learning, om zo de positie in de markt te versterken. Co-creatie is een van onze kernwaarden. Bij het ontwikkelen van voorspellende modellen is kennis van de markt en organisatie een essentieel onderdeel dat onze klanten toevoegen.

Veneficus richt zich hierbij vooral op vastgoedbeleggers, woningcoöperaties en ontwikkelaars in wonen en retail.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Neem contact op