Login bij Houzr
Gratis demo

De optimale marktfit

Wat is Houzr?

Houzr faciliteert de tactische besluitvorming over de programmering van nieuwbouw- of herontwikkeling projecten.

De applicatie berekent de potentiële omzet, de kwantitatieve match met de marktvraag en de woonwensen, een kostenindicatie en winst van al deze configuraties. Houzr houdt daarbij rekening met verschillende situationele en economische scenario’s.

Als Houzr-gebruiker maak je betere beslissingen over het kopen van grond (tegen welke prijs), het deelnemen aan een aanbestedingsprocedure, de invulling van een plan, de grondprijs die kan worden geboden en de uiteindelijk te hanteren vrij op naam prijs.

Veneficus

Houzr wordt ingezet voor

Veneficus

Massastudie

startup

Project initiatie

planning

Rendement optimalisatie

Optimaliseer je plot

Hoe werkt Houzr?

map

Plot intekenen

Teken eenvoudig en snel het projectplot op de kaart.

business-and-trade

Tekentoets

Houzr toetst miljoenen varianten en kijkt of ze passen binnen de gestelde kaders op het plot.

real-estate

VON-voorspeller

Met machine learning voorspelt Houzr de VON-prijs ten tijde van het in verkoop gaan.

match

Marktvraag

Houzr optimaliseert jouw project op aansluiting in de markt, door doelgroepen af te zetten tegen lokale demografieën en behoeftes.

piggybank

Stiko calculatie

Snel een compleet overzicht van de stiko. Houzr optimaliseert jouw project op maximale winst of residuele grondwaarde.

fluctuation

Economische scenario’s

Krijg inzicht in economische scenario’s en hoe deze je project kunnen beïnvloeden.

HOUZR mockup 1

Starten met Houzr

Selecteer je plot en start met optimaliseren.

Benieuwd of een tender rendabel gaat worden? Door het analyseren van big data met de slimme algoritmes van Houzr weet je meteen hoe rendabel het plan dat je in je hoofd hebt is. Houzr biedt ook inzicht in eventuele andere projectplannen die meer rendement, minder risico of een betere marktfit opleveren. Investeringsrisico’s worden zo tot het minimum beperkt.

Rendement maximalisatie

Analyseer scenario’s.

Op basis van verschillende gegevensbronnen en voorspelmodellen bepaalt Houzr de prijzen ten tijde van het in verkoop gaan van een project en test wat de residuele waarde is van verschillende projectconfiguraties.

HOUZR mockup rendement
HOUZR

Markt fit

Sluit aan op de behoeften in de markt.

Houzr analyseert de demografie in de buurt van jouw project en kijkt naar de woonwensen en de verhuisbereidheid. Voor elke projectconfiguratie wordt getoetst in hoeverre deze aansluit bij de toekomstige woonwensen van de huishoudens die verhuis-geneigd zijn. Zo heb jij beter inzicht in je risico’s en sluit je beter aan op de markt.

Hoeveel potentie heeft jouw plot?

FAQ

De meest gestelde vragen over Houzr.

Houzr is voor vastgoed ontwikkelaars, vastgoedeigenaren, vastgoedinvesteerders, woningbouwcorporaties en iedereen die wil ontwikkelen naar de behoefte van de toekomst.

Houzr optimaliseert projectplannen op marktfit, rendement en risico. Door onze holistische aanpak geeft Houzr jou inzicht in je te verwachten rendement op de ontwikkeling en geeft de meest ideale configuratie weer binnen het bestemmingsplan. Hierdoor ontwikkel je precies waar behoefte aan is.

Houzr maakt gebruik van vele databronnen, zowel openbare data als zelf gegenereerde data. Daarnaast heeft ons team zelf diverse bronnen kunnen verrijken waardoor we in het bezit zijn van unieke vastgoeddata.

Houzr biedt inzichten en perspectief door middel van algoritmes, artificial intelligence en machine learning. Binnen enkele seconden en minimale input vanuit jouw kant berekent Houzr voor jou de ideale configuratie met het hoogste rendement binnen de kaders van het bestemmingsplan.

Houzr kan van begin tot eind worden toegepast voor een rendabelere uitkomst van het nieuwbouwproject.

Jazeker! Laat hieronder je contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
0
Projectontwikkelaars gebruiken Houzr
0
Residentiële nieuwbouw projecten geoptimaliseerd
0
Gelukkige gebruikers
Latei Logo

“Wij gebruiken Houzr al vroeg in bij onze ontwikkelingen, hierdoor hebben wij gelijk een goed beeld van de voorspelde markt en kunnen wij daar onze programmering eventueel op aanpassen”

Antoni Poot

Directeur Latei

timpaan

Dankzij Houzr heb ik een beter inzicht in de toekomstige marktvraag en kan ik daardoor beter de haalbaarheid inschatten van een project en waar nodig programma aanpassingen doorvoeren of onze bieding aanpassen!”

Oscar Kamerbeek

Commercieel manager Timpaan

Ter Steege Logo
Latei Logo
Swentibold Logo
Inspire Logo

Vraag een demo van Houzr aan.

Wij zijn ervan overtuigd dat in 2030 alle relevante tactische beslissingen in onze markten met behulp van gerobotiseerde of volautomatische tools worden genomen. Uiteraard is Veneficus dé partner om ervoor te zorgen dat je voorop loopt en de boot niet mist.

Ontvang een gratis demo van HOUZR.

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.