Sandra Giesen

Sandra Giesen

Position: office-administrator

Sinds mei 2016 ben ik werkzaam bij Veneficus als office administrator. Hiervoor heb ik ruim 8 jaar als administratief medewerker in de koeltechniek gewerkt. De switch naar een jong en groeiend bedrijf als Veneficus in een compleet andere branche was voor mij een hele leuke, nieuwe uitdaging. Het werken met koelmonteurs en het werken met econometristen is een wereld van verschil.

Mijn baan als office administrator is mij op het lijf geschreven omdat ik het leuk vind om van alles te regelen en ervoor te zorgen dat het mijn collega’s en de klanten aan niets ontbreekt. Het brede takenpakket vind ik leuk, ik doe van alles; van huishoudelijke taken en gasten ontvangen tot aan administratie en facturatie. Juist deze afwisseling zorgt ervoor dat mijn werkdagen uitdagend en nooit saai zijn.

Wat ik leuk vind aan het werken bij Veneficus is dat het een jong team is met mensen die passie voor hun vak hebben. De drive die mijn collega’s hebben voor hun vak heel leuk om te zien. De positieve en energieke sfeer die heerst bij Veneficus maakt dat ik met veel plezier naar mijn werk ga. Daarnaast is Veneficus een groeiend bedrijf en ik vind het mooi om deze ontwikkeling mee te mogen maken.

Mijn doel bij Veneficus is om ervoor te zorgen dat administratief en op kantoor alles vlekkeloos en vlot verloopt. Bij een groeiend bedrijf vindt er veel verandering plaats en het is een mooie uitdaging om alles op orde te houden en steeds weer te vernieuwen.
Ik wil mij bij Veneficus verder ontwikkelen en ik weet zeker dat ik hier nog veel bij kan leren.

Back