Onze aanpak.

Elk traject beginnen we met een tactische scan. Daarbij geven we, samen met jou, diverse onderdelen van belangrijke tactische beslissingen binnen je bedrijf een score. Van de totaalscore maken we een stappenplan hoe we dit gezamenlijk gaan verbeteren. Vervolgens starten we – samen met jou – met de implementatie. Benieuwd waar jouw tactische beslissingen staan?

Tactical Decision Making Framework

6 randvoorwaarden voor optimale tactische beslissingen.

Veneficus

Management

Wil, enthousiasme en commitment vanuit het management is het startpunt.

Veneficus

Data

Vervolgens breng je in kaart welke data intern en extern beschikbaar is.

Modellen

De data is nodig om modellen & business rules te voeden die uiteindelijk beslissingen suggereren.

algortime

Algoritmes

Optimalisatie algoritmes worden gebruikt om de beste beslissing te definiëren.

Tooling

Tooling is nodig om deze modellen op frequente basis te kunnen laten draaien en de beslissingen inzichtelijk te maken.

business-and-trade

Organisatie

De organisatie moet ten slotte frequent met de modellen gaan werken. Een cruciale, laatste stap.

TDM Veneficus 2

Onze markten.

Consultancy op tactische beslissingen is onafhankelijk van de markt. Hier zit onze kracht. Ondanks dat we in de ene markt wat meer thuis zijn dan in de andere, is het proces hetzelfde. We zullen de projecten samen met je uitvoeren en de kennis die in jouw bedrijf aanwezig is optimaal benutten.

Voorbeelden van tactische beslissingen.

Wat is de beste investering voor mijn vastgoedproject?

De vastgoedmarkt is voortdurend in beweging. Woonwensen veranderen sneller dan ooit en acquisitie van nieuwe posities is lastig. Wij combineren alle data in een geautomatiseerd model om projecten en woningen te beschrijven. Zo kun jij optimaal investeren.

Consultancy - vastgoed
Retail

Wat is de impact van een prijsverandering?

Als retailer ben je elke dag bezig met prijzen en promoties. Wat is de impact van een prijsverandering? Welke promotie is het meest effectief? Promoties volgen elkaar steeds sneller op en prijsveranderingen zijn van alledag, dus is het steeds lastiger om te achterhalen welk effect toe te schrijven is aan welke actie. Onze datamodellen geven je aanbevelingen over de optimale prijs én promotie.

Welk risico hoort bij dit type klant?

Voor verzekeraars en pensioenverstrekkers is het van groot belang om te weten welke risico’s bij welke type klant horen. Met clustering op kenmerken van de bestaande klanten onderscheiden we verschillende klantgroepen en onze gedegen analyse bepalen voor elke klantgroep het bijbehorende risicoprofiel. Op basis daarvan geven we adviezen om gerichte marketingacties uit te zetten.

Consultancy

Tactical Decision Making Framework

Hoe optimaal zijn jouw tactische beslissingen?

Veneficus infographic zonder zes elementen

Ontvang een gratis tactisch aanvalsplan.

Wij zijn ervan overtuigd dat in 2030 alle relevante tactische beslissingen in onze markten met behulp van gerobotiseerde of volautomatische tools worden genomen. Uiteraard is Veneficus dé partner om ervoor te zorgen dat je voorop loopt en de boot niet mist. Benieuwd waar jouw kansen liggen? Vraag een gratis tactisch aanvalsplan aan.