Home|Blog, Real Estate|Veneficus Real Estate en Herkon zetten samenwerking voort

augustus 30, 2021

Veneficus Real Estate en Herkon zetten samenwerking voort

Herkon
1,1 min readBy Published On: 30 augustus 2021

Het Rotterdamse Veneficus Real Estate en de ontwikkelende bouwer Herkon hebben hun samenwerking omtrent de applicatie Houzr verstevigd. Na de pilotfase bij Herkon waar Veneficus Real Estate geadviseerd heeft bij een paar projecten, hebben Jan Korevaar van Herkon en Joost van der Zon van Veneficus Real Estate de samenwerking verder geformaliseerd. 

De slogan van Herkon luidt “mensen voor gebouwen”, vertelt Korevaar. “Wij vinden het belangrijk om onze projecten perfect aan te laten sluiten bij de behoefte in de markt. Dit was voor ons een van de redenen om van start te gaan met Houzr. Na de pilotperiode hebben wij besloten om Houzr breder in te zetten binnen Herkon”.

Waardevolle feedback van Herkon

Joost van der Zon van Veneficus is erg blij met deze samenwerking. “Door de waardevolle feedback van Herkon hebben wij Houzr nog verder kunnen ontwikkelen en hebben wij de applicatie naar een volgend niveau gebracht”. Door deze verbeteringen gebruikt Herkon Houzr nu om heel snel een beeld te krijgen bij de toekomstige VON-prijzen, markt, marges en risico’s per project. Zo kuinnen ze dus ontwikkelen waar behoefte aan is wanneer de objecten in de verkoop gaan.”

Ook aan de slag met Houzr?

Met Houzr kun je als projectontwikkelaar grote hoeveelheden mogelijke projectconfiguraties berekenen én testen op mogelijke bouwlocaties in Nederland. Het Houzr algoritme rekent razendsnel honderdduizenden scenario’s door en zoekt op basis van verschillende gegevensbronnen en voorspelmodellen naar de optimale balans binnen de gestelde kaders tussen jouw rendement, risico en markt fit. 

Benieuwd wat het optimale bod is voor het object dat jij in je hoofd hebt? Vraag een gratis demo-account aan en start met optimaliseren. 

Deel deze blog met je netwerk 👉🏼

Meer lezen?

Ontvang een gratis tactisch aanvalsplan.

Bel ons vandaag nog op (010) 4047 333

Gratis consult

Geen zorgen: het is geheel vrijblijvend.