februari 28, 2019

Roderick: onze nieuwste salesaanwinst

vastgoed blog roderick
1,7 min read
Published On: 28 februari 2019

Veneficus

Naast een uitgebreid team van data scientists en developers, hebben we natuurlijk meer talenten rondlopen bij Veneficus. Zo ook Roderick, die sinds begin dit jaar het salesteam met zijn kennis versterkt en potentiële klanten uitlegt waarom Veneficus als strategisch partner onmisbaar is.

RoderickDoor al flink wat opgedane sales kennis en een grote interesse voor de vastgoedmarkt, weet Roderick binnen deze portefeuille al goed zijn draai te vinden binnen Veneficus. “Ik zie oprecht de meerwaarde van Veneficus als strategisch partner voor vastgoedbedrijven. Wij kunnen in het hele proces van acquisitie tot verkoop- of verhuurproces een grote toevoeging zijn met onze data-analyses: Wat is bijvoorbeeld het beste type woning om te realiseren? Hoe groot moeten deze woningen zijn en wat is de optimale marktprijs hiervoor? Bij deze vraagstukken kunnen wij onze klanten ondersteunen in het nemen van de juiste beslissingen door middel van gedegen analyses en het juiste advies.

Van het eerste contact tot de start van de samenwerking

Roderick is verantwoordelijk voor het benaderen van nieuwe klanten en de verkoop van de diensten van Veneficus. “Ik ga met de potentiële klanten in gesprek, hoor hun wensen en uitdagingen aan en adviseer ze. Vervolgens overleg ik met collega’s over de project inhoudelijke vragen en bespreken we de beste aanpak voor het specifieke vraagstuk. Daarna begeleid ik ook de afrondende fase, totdat mijn collega’s écht van start gaan met de eerste fase van de samenwerking. Daarbij ben ik natuurlijk altijd eerlijk en zal duidelijk uitleggen wat Veneficus voor specifieke meerwaarde heeft.”

Kruisbestuiving

De komende tijd zal voor Roderick vooral de focus liggen op sales binnen het vastgoed. “Wij ondersteunen natuurlijk niet alleen projectontwikkelaars, maar ook beleggingspartijen en vastgoedbeheerders. Het gaat voor hen niet alleen om stenen, uiteindelijk draait het ook voor vastgoedpartijen om klanten. Als projectontwikkelaar wil je begrijpen en voorspellen wie jouw klanten gaan zijn met een nieuw project. En als belegger wil je de juiste match vinden tussen een (commercieel) object en een huurder. Hierin komen retail, e-commerce en vastgoed bij elkaar en realiseren we waardevolle kruisbestuiving in kennis, trends en ontwikkelingen voor onze klanten. Kortom, met zoveel kennis en expertise kan Veneficus vastgoedpartijen perfect ondersteunen in het maken van de optimale beslissing.”

Deel deze blog met je netwerk 👉🏼

Meer lezen?

Ontvang een gratis tactisch aanvalsplan.

Bel ons vandaag nog op (010) 4047 333

Geen zorgen: het is geheel vrijblijvend.