augustus 8, 2019

Het belang van coaching op de werkvloer

coaching
0,9 min read
Published On: 8 augustus 2019

Veneficus

Iedereen wil goed zijn in zijn werk. Doelen behalen, resultaten boeken en nog beter worden in wat je doet, zorgt voor een gevoel van voldoening. Je job bestaat uit meer dan prestaties. Bij Veneficus focussen we ons op de groei van data en ook vooral op de groei van onze medewerkers.

Persoonlijke ontwikkeling

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling zorgt er namelijk voor dat medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. Dit is gunstig voor de organisatie en vooral voor de medewerkers zelf. Coaching is het sleutelwoord tot groei. Een coach leert zijn collega’s en hun eigenschappen, kennis, vaardigheden en ambities echt kennen. En nodigt hen uit om nét die stap te zetten die leidt tot verdere groei en zelfontplooiing.

Getalenteerde versterking

Redenen genoeg om ons team te versterken met getalenteerde coaches. Zo mogen we Mirjam Heek verwelkomen als onze nieuwe Talent Development Lead. En dat doen we met trots! En we zijn blij om te zien dat ook Mirjam zelf haar succes deelt:

“De afgelopen maanden heb ik me gefocust op nog verder verbeteren van mijn coachvaardigheden, via de Coach Intensive van #Nonons. Dat is gelukt! Met dank aan de inspirerende trainingen, trainers en groepsgenoten.” – Mirjam Heek

Dus wil jij uitgedaagd worden om zowel inhoudelijk als persoonlijk te groeien om je daarme te kunnen profileren in een inspirerende omgeving? En heb je een voorliefde voor fact-based decision making? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina!

Deel deze blog met je netwerk 👉🏼

Meer lezen?

Ontvang een gratis tactisch aanvalsplan.

Bel ons vandaag nog op (010) 4047 333

Geen zorgen: het is geheel vrijblijvend.